Memory segment is unavailable

I have cosmos user kit installed with visual studio 2010.I created my OS and created an ISO image for it. However, The following popped up: ISOLINUX 4.05 2011-12-9 ETCD copyright (C) 1994-2011 H....

Id #17737 | Release: None | Updated: Dec 29, 2016 at 9:35 PM by annoymous123 | Created: Dec 29, 2016 at 9:35 PM by annoymous123

No configuration directive found!

I have such a problem. solution How.Can you describe step by step

Id #17714 | Release: None | Updated: Oct 25, 2016 at 6:19 PM by DLi6761 | Created: Oct 25, 2016 at 5:58 PM by DLi6761

PXe network boot

After choosing PXE network boot profile from Profile tab in project properties and thereafter execution, it gives a message "Required parameters". Can someone please let me know what could be the ...

Id #17711 | Release: None | Updated: Oct 24, 2016 at 8:59 PM by namitjuyal | Created: Oct 24, 2016 at 8:59 PM by namitjuyal

Cosmos Builder Wont Work In VSE 2013

I followed the instructions to launch it multiple different ways none worked including hitting the green triangle.

Id #17678 | Release: None | Updated: Jun 17, 2016 at 2:59 AM by HarryPotter14 | Created: Jun 17, 2016 at 2:59 AM by HarryPotter14

Cosmos Builder doesn't support USB device. Maybe?

I have big problem. I'm working on my new project System 4 (System PUDY) and when I enter Cosmos Builder (click F5 or start debuging in VS) and I select USB device (Note: I already formatted my USB...

Id #17608 | Release: None | Updated: Feb 14, 2016 at 4:02 PM by ConsoleLine | Created: Feb 13, 2016 at 8:39 PM by ConsoleLine

Not showing up on VS 2015

I've got quite a simple matter: I can't seem to find Cosmos in Visual Studio. I've installed it and it's just not appearing.

Id #17574 | Release: None | Updated: Nov 21, 2015 at 3:30 PM by CoderGuy653 | Created: Nov 21, 2015 at 3:30 PM by CoderGuy653

Referency to external Assembly don't work (like use external DLL).

When I try to compile with using an external assembly (I am using NLua), I had this error: IL2CPU invoked with DebugMode='Source', DebugEnabled='True', TraceAssemblies='{NULL}', IgnoreDebugStub='F...

Id #17442 | Release: None | Updated: May 26, 2015 at 8:24 PM by TSnake41 | Created: May 26, 2015 at 8:24 PM by TSnake41

CosmosDir and IL2CPU problems

Hello I started to create a kernel with hardware drivers (VGAScreen, ...).I tried to run my project and it says me: (Output log) 1>------ Build started: Project: CosmosKernel6Boot, Configuration: ...

Id #17435 | Release: None | Updated: May 19, 2015 at 4:34 PM by mikamika135790 | Created: May 19, 2015 at 4:34 PM by mikamika135790

List trickyness

I am sorry that i cannot be more descriptive, but there is some trickiness going on with lists to where I have to add more than one object or else the list causes an error. Sorry to be so vague. T...

Id #17425 | Release: None | Updated: Apr 29, 2015 at 5:18 PM by BatchOfCookies | Created: Apr 29, 2015 at 12:56 AM by BatchOfCookies

Download Error

Help when i run CosmosUserKit.MS4.exe it says the setup files are corrupt and i have downloaded it 3 times now each time this has happened is your current build corrupt??? or am i being a noob. any...

Id #17410 | Release: None | Updated: Apr 13, 2015 at 4:15 PM by mterwoord | Created: Apr 10, 2015 at 11:40 PM by titch2000