ATA code mysteriously stops working with no apperant cause?

Topics: Developing Cosmos (Working on Cosmos source code directly), Using Cosmos (Developing your own OS, projects, etc)
Sep 25, 2012 at 11:41 PM

My OSes filesystem just stopped working for no reason at all. This is the second time this has happened with me in cosmos. I tried everything to reverting to code were I knew it did work to re-installing cosmos and yet no luck. The issue is with the Partition.WriteBlock. I get an error 'Invalid Data size'. I have created new VHDS and used ones that I knew worked earlier but still no luck. Just thought I would give you guys a heads up. Is this the compiler bug that kudzu is talking about?

Coordinator
Sep 26, 2012 at 8:05 AM
Are you 100% sure you reverted everything?
If so, how did you revert? Are you using a version control system?


On Wed, Sep 26, 2012 at 12:42 AM, GruntXProductions <notifications@codeplex.com> wrote:

From: GruntXProductions

My OSes filesystem just stopped working for no reason at all. This is the second time this has happened with me in cosmos. I tried everything to reverting to code were I knew it did work to re-installing cosmos and yet no luck. The issue is with the Partition.WriteBlock. I get an error 'Invalid Data size'. I have created new VHDS and used ones that I knew worked earlier but still no luck. Just thought I would give you guys a heads up. Is this the compiler bug that kudzu is talking about?

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (Cosmos@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email Cosmos@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe or change your settings on codePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at codeplex.com