I can't test my OS on VMware or VirtualBox.

Topics: Compiler, Using Cosmos (Developing your own OS, projects, etc)
Apr 12, 2015 at 7:58 PM
Edited Apr 12, 2015 at 8:05 PM
Hello!

I can't test my OS on VMware or VirtualBox. I can test it in Visual Studio (it launch VMWare and it work).

The error I get into virtual machine, it was like: segment 0x***** is missing

Sorry, I'm french.


Thank you.
Coordinator
Apr 13, 2015 at 4:05 PM
Have you tried using exactly the same VM settings (in vmware) than the visual studio one?

At this moment, cosmos can be a bit picky..


2015-04-12 21:58 GMT+02:00 Lendor <[email removed]>:

From: Lendor

Hello!

I can't test my OS on VMware or VirtualBox. I can test it in Visual Studio (it launch VMWare and it work).

It is writen like a segment 0xIdon'tremember is missing.

Sorry, I'm french.


Thank you.

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email ([email removed])

To start a new discussion for this project, email [email removed]

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe or change your settings on codePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at codeplex.com


Apr 13, 2015 at 5:36 PM
Edited Apr 13, 2015 at 5:44 PM
It have the same settings. Now it work but it is writen: Waiting for debugger connection. It is in middle screen and it is in green.
Coordinator
Apr 17, 2015 at 5:38 PM
You have to disable the debugger in your cosmos settings. The setting is named "Enable Remote Debugging"
Apr 17, 2015 at 6:26 PM
Who is cosmos settings